Over ons

 

Wij zijn Fiets Outlet Zeeland, onderdeel van Centerpoint Fietsen, gevestigd aan het Haringvlietplein te Zierikzee. In de grote showroom van 1200m2 presenteren we u schitterende fietsen van allerlei merken. Bekende merken zijn onder andere: Gazelle, Sparta, Merida, Batavus etc.

Interieur Fites Outlet Zeeland

In de Fiets Outlet verkopen wij nieuwe fietsen van A-merk kwaliteit. Het gaat hierbij vaak om fietsen die zo scherp zijn ingekocht dat ze voor een Outlet prijs de deur uit kunnen! Door scherp in te kopen, maken wij de prijs voor u zeer interessant.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten fietsen, zoals; kinderfietsen, stadsfietsen, hybridefietsen, moederfietsen, lifestylefietsen, omafietsen, racefietsen en mountainbikes.

Omdat de fietsen nieuw zijn ontvangt u uiteraard de volle twee-jarige fabrieksgarantie. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor service en garantieafhandelingen, wij zijn namelijk dealer van Gazelle, Sparta, Batavus, Loekie, Merida, Peper, Cortina en Alpina.

Winkel

 

Hoe werkt het met Centerpoint Fietsen en Fiets Outlet Zeeland?

In onze winkel aan het Haringvlietplein is de winkel Fiets Outlet Zeeland geïntegreerd in de winkel Centerpoint Fietsen. In de winkel worden nieuwe fietsen aangeboden via Centerpoint, dit zijn fietsen van het huidige collectiejaar. 

Via onze webshop is het mogelijk om een fiets te bestellen en uiteraard bent u ook van harte welkom om in onze nieuwe winkel te komen kijken en proeffietsen op een model van uw keuze.
Fietsen kunnen bij u thuis worden bezorgd op vrijdag in Zeeland en Goeree Overflakkee! Voor bezorging in Zeeuws-Vlaanderen en de rest van Nederland kan een andere dag gelden. Hiervoor rekenen wij geen verdere kosten.

Indien u nog vragen heeft, kunt u ons mailen via het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen.

We hopen u spoedig te mogen begroeten! 

 

Fiets Outlet Zeeland is onderdeel van:

logo Centerpoint