Jongensfietsen

Artikelen 1 tot 9 van 20 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 20 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Hier vindt u alle jongensfietsen, in de wielmaten 10 inch t/m 26 inch van loopfiets tot schoolfiets, stoer, robuust of toch klassiek! Het aanbod bestaat uit fietsen van o.a. Batavus en Sparta! Fiets Outlet Zeeland biedt een ruim scala aan fietsen met elk een andere doelgroep. Zo zijn er schoolfietsen, crossfietsen en lifestylefietsen. Iedere jongen kan uitkiezen wat het beste bij hem past!

Een belangrijk punt bij het aanschaffen van een kinderfiets is de wielmaat. In tegenstelling tot dames- en herenfietsen worden kinderfietsen niet aangeduid in framehoogte maar in wielmaat, welke gemeten worden in inches. De wielmaat staat aangegeven op de band van een kinderfiets. U kunt meer informatie vinden in de fietsmatentabel, onderaan de service pagina. Houd altijd rekening met de groeisnelheid van het kind maar zorg dat het fietsen te allen tijde veilig is!

Nadat u de juiste wielmaat heeft bepaald kunt u de andere specificaties van de fiets bekijken. Wilt u bijvoorbeeld een fiets zonder, of juist met versnellingen? Wilt u een fiets met een terugtraprem, of toch liever handremmen? In het algemeen geldt dat fietsen met een wielmaat kleiner dan 24 inch geen versnellingen hebben. Vrijwel alle jongensfietsen in alle maten hebben een terugtraprem i.c.m. een handrem aan het voorwiel. Het komt echter ook voor dat een fiets alleen een terugtraprem heeft, of juist alleen handremmen. Verder hebben veel jongensfietsen met een wielmaat van 12 en 16 inch zijwieltjes, welke u zeer eenvoudig kunt demonteren als deze overbodig geworden zijn.

Naast een gevarieërd aanbod fietsen heeft Fiets Outlet Zeeland een breed aanbod aan accessoires. Zo kunnen er eenvoudig kilometertellers, bar-ends, een kratje of sloten bijbesteld en geleverd worden. Zo wordt de fiets helemaal compleet gemaakt en geschikt voor gebruik.

Ook voor kinderfietsen is het zeer aan te raden een fietsverzekering af te sluiten. Fiets Outlet Zeeland werkt veel samen met ENRA fietsverzekeringen. De premie voor deze fietsverzekeringen kunt u berekenen door het schema in te vullen op de pagina 'verzekering'. Voorwaarde is altijd dat er aangifte gedaan wordt en dat er twee fietssleutels overhandigd kunnen worden. Verdere afhandeling vindt plaats in de winkel waar direct een nieuwe fiets uitgezocht kan worden!