Herenfietsen

Artikelen 1 tot 9 van 41 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 41 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Woon-werkverkeer, ontspanning, alledaags vervoer. De fiets is een uitstekend middel om van A naar B te komen. Goed voor de gezondheid. Goed voor het milieu. Ook voor heren is er vandaag de dag een uitgebreid assortiment fietsen. Robuust uitgevoerd of juist sportief. Het is allemaal mogelijk. Batavus, Sparta en Gazelle bieden een breed scala aan fietsen zodat u kunt kiezen uit een goed gesorteerd aanbod!

Voor woon-werk verkeer is de laatste jaren de elektrische fiets (E-bike) erg in trek. Een milieuvriendelijke investering die ook nog voor de nodige beweging zorgt. Een goed alternatief voor de auto! Deze E-bikes hebben veel onderlinge verschillen. Het is daarom belangrijk u goed voor te laten lichten over de mogelijkheden van een
E-bike. Het team van Fiets Outlet Zeeland staat voor u klaar.

Vergeet na de aanschaf van uw fiets geen verzekering af te sluiten! Helaas komt diefstal nog vaak voor. Bij ENRA kunt u de fiets verzekeren voor zeer redelijke tarieven. In het geval van diefstal hoeft u slechts aangifte te doen en deze meenemen naar de winkel. Tevens moet u twee sleutels kunnen overhandigen. Daarna kunt u eenvoudig en snel een nieuwe fiets uitzoeken. Uiteraard is voorkomen beter dan genezen, en is het een goed idee om sowieso de fiets met een extra slot weg te zetten. Sommige fietsen hebben de mogelijkheid een insteekketting in het slot te doen. In de categorie 'accessoires' vindt u verschillende sloten.

Heeft u een fiets gevonden? Bestel deze dan heel eenvoudig in de webshop. Fiets Outlet Zeeland zorgt ervoor dat de fiets dan zo snel mogelijk naar u verzonden wordt. De meeste fietsen worden op vrijdag bij u thuisbezorgd en de bezorgkosten hiervoor bedragen slechts €25,-! Heeft u vragen? Neem contact met ons op middels het contactformulier of bel ons!