Gazelle Orange CX HMB | SUPERAANBIEDING!

Voorraad: In voorraad

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 3.299,00

Onze prijs: € 2.499,00

 

 

Gazelle Orange CX HMB | SUPERAANBIEDING!

Snel overzicht

De Gazelle Orange CX HMB is een stukje top-techniek! Lekker luxe en met de NuVinci Harmony-naaf gaat niet alleen het fietsen, maar ook het schakelen vanzelf! Het sterke maar licht-geproduceerde aluminium frame vergemakkelijkt het fietsen en bovendien wordt u geholpen door de krachtige en stabiele ondersteuning van de Bosch Active Line middenmotor. Deze motor wordt gevoed door standaard een 300wh (zilveren) accu, waarmee u gemiddeld ongeveer 50-60 km kunt fietsen. Natuurlijk is bij deze fiets een accu-upgrade mogelijk. Zo kunt u tegen een meerprijs kiezen voor een 400wh (gouden) en een 500wh (platina) accu. Met deze accu's kunt u gemiddeld respectievelijk 70-80 km en 90-100 km fietsen. De accu zit handig onder de bagagedrager en is dus eenvoudig uitneembaar.

De Gazelle Orange CX HMB is makkelijk te bedienen met de stuurbediening links, en het Bosch Intuvia display midden op het stuur. U kunt daarbij kiezen uit 4 ondersteuningsstanden. Daarnaast kunt u op het display onder andere uw snelheid aflezen, de tijd, het bereik van de accu en ook de gereden kilometers (rit of totaal). Vindt u de fiets zwaar tijdens het lopen? De Gazelle Orange CX HMB heeft het voordeel van een walk-assist. Deze ondersteuning kunt u gebruiken als u de fiets bijvoorbeeld een heuveltje op moet duwen. De walk-assist zal dan de fiets vooruit duwen op loopsnelheid (ca. 6 km/u).

Bovendien is de Gazelle Orange CX van alle gemakken voorzien. Zo heeft deze Gazelle comfortabele vering in de zadelpen en in de voorvork. Een verstelbare stuurpen, Axa-verlichting (waaronder een geïntegreerde koplamp) over de accu, een Axa Defender slot met insteekoptie en natuurlijk de extra krachtige Magura hydraulische velgremmen voor optimale veiligheid! En natuurlijk is het frame van de Gazelle Orange CX tot in het mooiste detail afgewerkt en doorgevoerd.

Bij deze mooie Gazelle geniet u het voordeel van de NuVinci Harmony naaf. Dit is een traploze versnellingsnaaf die bovendien zichzelf automatisch aanpast aan uw rijgedrag. Dit betekent dat u niet meer hoeft na te denken over de versnellingen, maar volop kunt genieten van het gemak en de comfort die de Gazelle Orange CX HMB u biedt!

Extra informatie

Merk Gazelle
Aantal versnellingen Traploos
Type versnellingen Naafversnelling NuVinci Harmony (automatisch)
Type remmen Magura hydraulische velgrem
Verlichting Via accu
Vering Voorvork- en zadelpenvering
Type slot AXA Defender met insteekoptie
Type motor Bosch Active Line Middenmotor (48Nm)
Plaats accu Onder de bagagedrager

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: