Damesfietsen

Artikelen 1 tot 9 van 79 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 79 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Door de jaren heen is de fiets erg veranderd. Waar een fiets vroeger gewoon 'een fiets' was, is de fiets nu een trendgevoelig voorwerp geworden en de laatste jaren onderhevig aan veel verandering. Naast de traditionele stadsfiets, die vaak uitgevoerd is met 3, 7 of 8 versnellingen, vindt u bij Fiets Outlet Zeeland vele andere typen fietsen zoals transportfietsen, hybride fietsen, omafietsen, moederfietsen en elektrische fietsen. Al deze fietsen hebben afzonderlijke kenmerken. Meer informatie over deze kenmerken vind u als u klikt op de betreffende categorie.

Een belangrijk punt bij het aanschaffen van een nieuwe fiets is uiteraard de framehoogte. De fiets moet passen bij uw lengte. Het is daarom van belang om te weten welke framemaat voor u geschikt is. Meer informatie over de framehoogte gekoppeld aan de lichaamslengte kunt u vinden in de framematentabel. Twijfelt u over de framehoogte? Neem contact met ons op middels het contactformulier of bel ons voor een persoonlijk advies!

Ga vóór het aanschaffen van een fiets na voor welk doel u de fiets wilt gebruiken. Wordt het een fiets voor korte, of juist lange afstanden? Is het de bedoeling dat er kinderzitjes op kunnen, of wilt u graag door het bos fietsen? Moet de fiets geheel ergonomisch verantwoord zijn, of gaat het juist om de looks van de fiets? Fiets Outlet Zeeland werkt veel met o.a. Gazelle, Sparta, Peper, Batavus, Merida en Cortina. Deze merken hebben veel variëteit in de fietsen die zij produceren. Dit maakt het soms een hele zoektocht om dé perfecte fiets te vinden! In de showroom wordt u geholpen met het zoeken naar die ene fiets. De mederwerkers van Fiets Outlet Zeeland zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen en uitleg te geven over de onderlinge verschillen die er tussen fietsen zijn.

U bent op zoek naar een fiets die er niet bij staat? In de showroom kunnen we samen met u kijken welke bestel mogelijkheden er zijn. Loop gerust vrijblijvend binnen om te vragen naar de mogelijkheden! Het team van Fiets Outlet Zeeland staat voor u klaar!