Cortina E-U5

Voorraad: Niet in voorraad

Meer afbeeldingen

 

 

Cortina E-U5

Snel overzicht

De Cortina Ecomo U5 is een elektrische fiets met stijl! Deze Cortina is uitgevoerd in een lichte azuur grijze kleur en bevat donkere accenten in het zadel, de handvatten en de banden. Met 8 versnellingen fietst deze fiets ook zonder ondersteuning licht.


De Cortina U5 is makkelijk te bedienen met het geavanceerde LCD display aan de linkerzijde van het stuur. Met de verschillende ondersteuningsstanden kunt u de ondersteuning makkelijk reguleren op de wijze die u het prettigst vindt!


De handige voordrager zorgt ervoor dat u makkelijk boodschappen doet en het stuurslot voorkomt het omklappen van uw stuur. De dubbele standaard zorgt ervoor dat de fiets bij het stilstaan stabiel blijft staan.


Natuurlijk is de fiets voor optimale veiligheid uitgerust met Axa Defender ringslot met insteekoptie en batterijverlichting voor goede zichtbaarheid.


Om altijd goed te kunnen remmen beschikt de Cortina Ecomo U5 over rollerbrakes in het voor- en achterwiel. De Cortina Ecomo U5 is standaard uitgerust met een makkelijk uitneembare XL (365Wh) accu waarmee u ongeveer 50-60 km kunt fietsen! Daarnaast kunt u kiezen voor de XXL (438wh) accu tegen meerprijs van +€150,-, waarmee u zelfs ca. 70-80 km kunt fietsen!


Kortom, met de Cortina Ecomo U5 fiets u niet alleen gemakkelijk en veilig, maar ook stijlvol!

Extra informatie

Merk Cortina
Aantal versnellingen 8
Type versnellingen Naafversnelling Shimano Nexus 8
Type remmen Rollerbrakes
Verlichting Batterijverlichting voor + achter
Vering Geen
Type slot AXA Slot met insteekoptie
Type motor Ecomo Voorwielmotor
Plaats accu Onder de bagagedrager

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: