Cortina E-Crush 36V

Voorraad: In voorraad

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 1.599,00

Onze prijs: € 1.399,00

 

 

Cortina E-Crush 36V

Snel overzicht

Iedereen heeft wel een 'crush' op de E-Crush!

De Cortina E-Crush is een superhippe transportfiets, die helemaal mee gaat in de laatste trends! Uitgevoerd met een mooie witmatte kleur en mintgroene accenten, oogt de fiets ook nog eens lekker sportief.
Met 7 versnellingen fietst deze fiets ook zonder ondersteuning licht.

De krachtige 36v Ecomo voorwielmotor brengt je makkelijk van A naar B. Daarnaast is dit systeem uitgerust met de superhandige walk-assist. De Cortina E-Crush is makkelijk te bedienen met het geavanceerde LCD display aan de linkerzijde van het stuur. Met de verschillende ondersteuningsstanden kunt u de ondersteuning makkelijk reguleren op de wijze die u het prettigst vindt! De Cortina Ecomo U5 is standaard uitgerust met een makkelijk uitneembare 300 Wh accu waarmee u ongeveer 50 km kunt fietsen! Tegen meerprijs is het mogelijk om een grotere accu te bestellen. Voor maar +€150,- heeft u een 400wh (ca. 70 km) en voor +€250,- een 500wh (ca. 90 km) in de fiets!

De handige voordrager zorgt ervoor dat u makkelijk boodschappen doet en het stuurslot voorkomt het omklappen van uw stuur. De dubbele standaard zorgt ervoor dat de fiets bij het stilstaan stabiel blijft staan.Natuurlijk is de fiets voor optimale veiligheid uitgerust met Axa Defender ringslot met insteekoptie en batterijverlichting voor goede zichtbaarheid. Om altijd goed te kunnen remmen beschikt de E-Crush over rollerbrakes in het voor- en achterwiel.

Kortom, met de Cortina E-Crush fietst u niet alleen gemakkelijk en veilig, maar ook stijlvol!

Extra informatie

Merk Gazelle
Aantal versnellingen 7
Type versnellingen Naafversnelling Shimano Nexus 7
Type remmen Rollerbrakes
Verlichting Batterijverlichting voor + achter
Vering Geen
Type slot AXA Defender met insteekoptie
Type motor Ecomo Voorwielmotor
Plaats accu Onder de bagagedrager

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten:

  • Cortina E-U5

    Cortina E-U5

    Adviesprijs: € 1.799,00

    Onze prijs: € 1.249,00