Bezorging & Retour

Bezorging

Wanneer u een fiets heeft besteld via de webshop zal uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling worden genomen. Er zijn een aantal manieren waarop uw fiets bezorgd kan worden: 

 Fietsmaat

 Locatie

 Wijze van bezorging

 Bezorging door

     Kosten

 < 16 inch

 Zeeland (m.u.v. Zeeuws-Vlaanderen)

 Rijklaar

 Fiets Outlet Zeeland

  Gratis 

 > 16 inch

 Zeeland (m.u.v. Zeeuws-Vlaanderen)

 Rijklaar

 Fiets Outlet Zeeland

    Gratis

 < 16 inch

 Buiten Zeeland

 Doos (montage pedalen/zijwieltjes)

 Transportbedrijf

   €25,- 

v.a. €550,- Gratis verzending 

 > 16 inch

 Buiten Zeeland

 Flap (pedalen monteren)

 Transportbedrijf

  €25,- 

v.a. €550,- Gratis verzending 

Accessoires

Heel Nederland

Doos

Transportbedrijf

Gratis

 

Let op: Alle bestellingen van accessoires boven de €25,- binnen Nederland worden gratis verzonden!  

Montage

Binnen Zeeland (m.u.v. Zeeuws-Vlaanderen) en Goerree-Overflakkee worden fietsen rijklaar afgeleverd, wat betekent dat alle onderdelen zijn gemonteerd en dat u gelijk weg kunt fietsen!

Buiten Zeeland worden fietsen kleiner dan 16 inch in doos verstuurd, wat betekent dat u het stuur recht moet zetten en de pedalen/zijwieltjes moet monteren. Wel is de fiets nagekeken zodat deze 100% rijklaar is. Dit betekent onder meer dat bijvoorbeeld de remmen zijn nagekeken en afgesteld. 

Fietsen groter dan 16 inch worden in een flap geleverd. Deze flap zorgt er voor dat de fiets optimaal beschermd is tijdens het transport, bovendien worden alle kwetsbare delen (kettingkast, asmoeren en het stuur) extra beschermd door verpakkingsmateriaal. Bij deze vorm van levering worden de trappers nog niet gemonteerd, dit i.v.m. het formaat van de uiteindelijke doos. Ook zult u het stuur recht moeten zetten. Wel zijn de remmen, eventuele versnellingen en andere essentiële onderdelen (zoals asmoeren en derailleurs) nagekeken en eventueel bijgesteld. U kunt dus na levering gelijk zonder problemen fietsen!

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de bezorging? Neem dan contact met ons op via een contactformulier!

Montagehandleiding

Om u nog beter van dienst te zijn heeft Fiets Outlet Zeeland een montagehandleiding samengesteld, waarin simpel en eenvoudig is uitgelegd hoe u de fiets na bezorging rijklaar kunt maken. Wilt u deze montagehandleiding inzien? Bel of mail vrijblijvend om de montagehandleiding te bekijken, wij kunnen deze per mail naar u toesturen.

Retour

Wanneer u zich wilt beroepen op het herroepingsrecht bieden wij u de mogelijkheid het product door ons op te laten halen, de kosten hiervan bedragen €45,-. U kunt het product ook zelf retour brengen. U kunt hier meer informatie vinden over het herroepingsrecht