Batavus Wayz E-Go Active | SUPERAANBIEDING!

Voorraad: In voorraad

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 2.449,00

Onze prijs: € 1.999,00

Meer afbeeldingen

 

 

Batavus Wayz E-Go Active | SUPERAANBIEDING!

Snel overzicht

De Batavus Wayz E-Go is werkelijk schitterend te noemen! Het is een hele complete fiets met Bosch Active Middenmotor en wel 8 versnellingen!


Het Bosch Middenmotor systeem staat bekend om zijn krachtige prestaties. Ook tegen een heuvel of bergje op presteert deze fiets uitstekend! De motor is eenvoudig te bedienen middels het display midden op het stuur. U kunt eenvoudig instellen in welke ondersteuning u wilt fietsen. De combinatie met wel 8 versnellingen, maakt dat u onder alle omstandigheden de juiste trapfrequentie zult vinden!


Remmen doet u heel snel en zonder moeite met de Magura hydraulische velgremmen. Doordat deze remmen op oliedruk werken kost het zeer weinig energie om tot stilstand te komen. Ideaal wanneer u wenst dat de remmen krachtig en direct werken!


De Wayz E-Go is uitgerust met een stevige standaard en AXA Defender slot met insteekoptie. Zo weet u zeker dat u de fiets altijd veilig parkeert!


Bij deze fiets biedt Fiets Outlet Zeeland een accu-keuzesysteem. Zo is standaard een 300Wh accu inbegrepen waarmee u ca. 50-60 km kunt fietsen (afhankelijk van omstandigheden!). Wilt u verder kunnen fietsen? U kunt tegen meerprijs altijd kiezen voor een 400Wh of een 500Wh accu. Hiermee kunt u respectievelijk 70-80 km en 90-100 km mee fietsen.

Extra informatie

Merk Batavus
Aantal versnellingen 8
Type versnellingen Naafversnelling Shimano Nexus 8
Type remmen Magura hydraulische velgrem
Verlichting Via accu
Vering Voorvork- en zadelpenvering
Type slot AXA Defender met insteekoptie
Type motor Bosch Active Line Middenmotor (48Nm)
Plaats accu Onder de bagagedrager

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: